Donaties

21 August 2020

Is uw organisatie afhankelijk van donaties of giften? De verwerking daarvan kan een arbeidsintensieve taak zijn die voor de nodige frustratie voor u, uw medewerkers of vrijwilligers kunnen zorgen.

Met SnelStart kun je eenvoudig donaties verzorgen. Incasso is dan de manier om donateurs te ontzorgen om hun bijdrage te geven. Als een factuur niet nodig is dan kunt met onze SnelFormulier Abonnements module eenvoudiger werken.

Aan uw website voegt u het SnelFormulier toe dat donateurs de mogelijkheid geeft om zich aan te melden. De donateur krijgt dan een bevestiging van inschrijving. Uw backoffice krijgt een e-mail dat de donateur in SnelStart is geregistreerd met het gekozen donatiebedrag en eventueel extra velden gevuld met geboortedatum en andere kenmerken. SnelStart is verder uw pakket voor administratieve afhandeling.

Per maand, kwartaal, halfjaar of per maand kunt u nu een ‘run’ doen om alle donaties klaar te zetten voor incasso. Storno’s, herinneringen en aanmaningen kunt u in SnelStart afhandelen met de koppeling met uw bank.